Restaurant Aan Het Water2

Teamuitje Rotterdam

Actief bezig zijn en heerlijk ontspannen gaan hand in hand bij Wollebrand tijdens een teamuitje rond Rotterdam! Ons restaurant staat pal aan een meer waar wij de leukste activiteiten organiseren. Bind waterski’s onder en vlieg over het water of blijf met beide benen op de grond en kies bijvoorbeeld voor boogschieten. Welke activiteit u ook kiest, u sluit de dag altijd af met de lekkere creaties van onze topkok! Een teamuitje rond Rotterdam wordt een succes bij Wollebrand!

Teamuitje Rotterdam mogelijkheden

Bij Wollebrand kunt u voor uw teamuitje rond Rotterdam kiezen uit vele mogelijkheden. Naast waterskiën en wakeboarden op onze kabelskibaan, is ook een SUP polo toernooi of jeu de boules wedstrijd mogelijk. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn inmiddels gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten voor groepen. Meer weten over Wollebrand, de organisatie van een teamuitje rond Rotterdam en de mogelijkheden die wij bieden? Bel ons dan gerust!

Teamuitje Rotterdam arrangement

Bij Wollebrand heeft u vele opties voor een teamuitje in de buurt van Rotterdam. Met een arrangement wordt u volledig ontzorgd. Wij nemen de organisatie op ons en zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt. Uiteraard kunt u wel aangeven welke activiteiten u wilt doen. U kunt bij ons niet alleen op ski’s of een supboard het water op, maar ook met onze rondvaartboot. Een heerlijke lunch of diner in ons restaurant in Honselersdijk ontbreekt uiteraard niet bij uw teamuitje rond Rotterdam. Met een arrangement van Wollebrand bent u verzekerd van heerlijk dagje weg met uw collega’s!