Wollebrand

Lakehouse

Wollebrand Lakehouse biedt haar gasten een beleving van internationale allure aan het water! Geniet in toegankelijke luxe in de sfeer van de Zwitserse Alpen van onze heerlijke gerechten en wijnen.

Wij hebben onze menukaart samengesteld met ons keukenteam, hierop vindt u onder andere lekkere bites voor bij de borrel of om te delen als voorgerecht, een heerlijke steak tartaar, gezonde salades, verse vis en vleesgerechten en als afsluiting een verscheidenheid aan fris zoete desserts.

Onze leveranciers hebben we met zorg geselecteerd en komen dagelijks de meest ambachtelijke producten leveren welke ons keukenteam zal verwerkt in de gerechten.

In onze keuken staat een, voor de Wollebrand op maat gemaakte, grill. Onze koks gebruiken geen houtskool maar eco-friendly cocos briquette om de perfecte smaakbeleving te creëren. Door de in hoogte verstelbare roosters, kan het vlees na verhitting rusten. Hierdoor gaan er minder vleessappen verloren en blijft het vlees malser en smakelijker.

Een bijzondere culinaire ervaring is onze hotstone. U kunt hierop uw eigen ossenhaas op bereiden. De hotstone blijft een lange tijd warm, zodat u uitgebreid kunt genieten.

Tot ziens in ons restaurant!

 

MONTES pride in winemaking
Wij zijn erg trots op het feit dat wij een partnership hebben gesloten met wijnhuis Montes, te Chili.

Montes heeft vijf plantages, waarvan drie plantages in Curicó Valley en twee in Colchagua.
De wijngaarden van Montes bieden een uiteenlopend verschil in klimatologische omstandigheden en bodemtypes en zijn beplant met vele druiven variëteiten. Heel bijzonder is de – met het landschap verweven – nieuwe winery in Apalta die volgens de Chinese Feng Shui filosofie is opgezet, waarbij de opperste harmonie met de omgeving wordt nagestreefd van basiselementen als land, water, hout en metaal.          

Logo Montes
HOURS PER WEEK
PLAATSEN
PARKEERPLAATSEN
VERSCHILLENDE ARRANGEMENTEN

IMPRESSIE