Groepenslide1

Teamuitje Den Haag

Voor het leukste teamuitje rond Den Haag zit u goed bij Wollebrand! In ons restaurant staat een topkok klaar om voor u en uw collega’s de heerlijkste gerechten te maken. Maar dat is niet alles: direct naast het restaurant ligt een meer waar wij uiteenlopende activiteiten organiseren. Zo kunt u eenvoudig inspanning en ontspanning combineren tijdens uw teamuitje in Den Haag en omgeving. Bel gerust met onze deskundige medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden!

Teamuitje Den Haag activiteit

Wilt u voor uw teamuitje rond Den Haag één activiteit kiezen of spreekt een complete dag u meer aan? Wat u ook wenst, Wollebrand regelt het! U heeft bij ons een ruime keuze uit actieve en meer ontspannende activiteiten. Probeer bijvoorbeeld overeind te blijven tijdens het waterskiën en wakeboarden of klets lekker bij met uw collega’s op onze rondvaartboot. Kies voor jullie teamuitje rond Den Haag de activiteit die het beste past en geniet van een onvergetelijke middag!

Teamuitje Den Haag arrangement

Naast losse activiteiten voor uw teamuitje in Den Haag, is ook een arrangement een optie. Ons complete outdoor programma wordt volledig op maat samengesteld. Samen met u kiezen we de juiste activiteiten uit en maken we een planning voor de dag. Als u alle voorkeuren heeft doorgegeven, regelen wij de rest voor uw teamuitje in Den Haag. Met een arrangement voor groepen bij Wollebrand wordt u volledig ontzorgd! Onze deskundige medewerkers zetten alles klaar voor de activiteiten en regelen een heerlijk diner om de dag relaxed af te sluiten!

Teamuitje Den Haag op maat

Bent u op zoek naar een ongedwongen sfeer voor uw teamuitje rond Den Haag? Op maat gemaakte en gezellige groepsactiviteiten zijn onze specialiteit! Naast de immer populaire kabelskibaan beschikken wij over vele andere opties voor leuke teamactiviteiten. Maakt u uw collega’s in tijdens een potje SUP polo of jeu de boules, of weet u de roos te raken bij het boogschieten? Dankzij ons uitgebreide aanbod krijgt u altijd een teamuitje rond Den Haag op maat dat volledig voldoet aan uw wensen. Aan het eind komt u volledig tot rust in ons gezellige restaurant in Honselersdijk in Zwitserse alpenhut-style. Meer weten over de mogelijkheden of direct een teamuitje boeken? Bel dan gerust of kom langs voor een vrijblijvend gesprek!