Restaurant Aan Het Water2

Teamuitje Delft

Wilt u in een ongedwongen sfeer genieten met uw collega’s? Boek dan een teamuitje in Delft en omgeving bij Wollebrand! Wij zijn al jarenlang specialist in het organiseren van uiteenlopende groepsactiviteiten. Of het nu gaat om een teamuitje, teambuilding of een groot feest, wij regelen het voor u. Dankzij onze ruime sportmogelijkheden en geweldige topkok zijn inspanning en ontspanning bij ons perfect te combineren. Ga ‘s ochtends of ‘s middags het water op en sluit uw teamuitje rond Delft af met een gezellig diner in ons sfeervolle restaurant in Zwitserse alpenhut-style!

Teamuitje Delft arrangement

Organiseert u dit jaar het teamuitje en wilt u dit zo zorgeloos mogelijk doen? Wij helpen graag! Als u voor uw teamuitje rond van Delft een arrangement van Wollebrand kiest, nemen wij u al het werk uit handen. We plannen de activiteiten en natuurlijk een smakelijke lunch of diner. Dat wij alles regelen betekent niet dat u niets meer te zeggen hebt. We overleggen altijd welke activiteiten u wilt doen en stellen samen het complete outdoor programma samen. Meer weten? Bel of kom langs om de mogelijkheden voor een teamuitje rond Delft en een arrangement te bespreken!

Teamuitje Delft activiteit

Naast een compleet arrangement, kunt u voor uw teamuitje in de buurt van Delft ook één activiteit kiezen. Probeer overeind te blijven tijdens waterskiën en wakeboarden of ga de strijd aan tijdens een wedstrijd SUP polo. Blijft u liever op het droge? Dat kan met boogschieten of jeu de boules. Anders gezegd: of u nu een echte waterrat bent, of eerder een landdier, u vindt voor uw teamuitje rond Delft altijd een geschikte activiteit bij Wollebrand! Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor groepen.

Teamuitje Delft mogelijkheden

Voor een onvergetelijk teamuitje rond Delft zijn de mogelijkheden eindeloos! We hebben hierboven al enkele opties genoemd, maar onze medewerkers kunnen u er natuurlijk nog veel meer over vertellen! Dit doen zij dan ook graag tijdens een vrijblijvend gesprek. We bespreken uw wensen voor een teamuitje rond Delft en de mogelijkheden bij Wollebrand. Willen u en uw collega’s bijvoorbeeld over het water vliegen met onze kabelskibaan of kiezen jullie voor ontspanning op de rondvaartboot? Wat u ook kiest, de kok van ons restaurant in Honselersdijk zorgt met prachtige en smakelijke creaties voor een schitterende afsluiting van jullie teamuitje bij Wollebrand!