Groepenslide1

Teambuilding Rotterdam

Willen jullie op een leuke en ontspannen manier groeien als team? Dat kan bij Wollebrand! Wij organiseren al jarenlang activiteiten voor teambuilding rond Rotterdam. Inmiddels hebben we van deze groepsarrangementen onze specialiteit gemaakt en hebben wij vele bedrijven een geweldige dag bezorgd. Ons restaurant in Zwitserse alpenhut-style staat pal aan het water waardoor inspannende en ontspannende activiteiten eenvoudig gecombineerd kunnen worden tijdens jullie dagje teambuilding in de buurt van Rotterdam!

Teambuilding Rotterdam arrangement

Bij Wollebrand regelen we ieder detail als u voor uw teambuilding rond Rotterdam een compleet arrangement kiest. Samen met u kiezen we de beste activiteiten en stellen we het programma samen. Voor de rest kunt u achterover leunen en samen met uw collega’s genieten van een gezellige dag op en rond het water. Help elkaar met tips en tricks om overeind te blijven tijdens het waterskiën en wakeboarden, of werk samen om de tegenstander te verslaan tijdens een potje SUP polo. En hoe kun je elkaar nou beter leren kennen dan tijdens een heerlijke lunch of diner? Ook dit onderdeel ontbreekt natuurlijk niet tijdens de teambuilding rond Rotterdam. Met een arrangement van Wollebrand zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke dag!

Teambuilding Rotterdam activiteit

Naast een compleet outdoor programma voor jullie teambuilding rond Rotterdam, is ook één activiteit mogelijk voor groepen. Naast onze kabelskibaan en het wedstrijdveld voor SUP polo hebben wij een rondvaartboot klaarliggen. Ook activiteiten op het land zijn mogelijk. Schiet u alle pijlen in de roos bij het boogschieten en weet u de tegenstander te verslaan tijdens een potje jeu de boules? U komt erachter bij Wollebrand tijdens een dag teambuilding rond Rotterdam! Welke activiteit het beste aansluit bij uw wensen bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Wat u ook kiest, een afsluiting met een heerlijk diner van onze topkok maakt de dag zeker weten compleet!

Teambuilding Rotterdam mogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze prachtige locatie voor teambuilding rond Rotterdam en de mogelijkheden die wij bieden? Dan bent u van harte welkom bij ons restaurant in Honselersdijk! Hier kunt u met eigen ogen de gezellige plek zien en de warme sfeer proeven. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we graag uw wensen en de vele opties die wij bieden. Geen tijd om langs te komen? Bel ons dan gerust voor meer informatie over teambuilding rond Rotterdam en de mogelijkheden bij Wollebrand!