Groepenslide1

Teambuilding Den Haag

Op zoek naar een goede activiteit voor teambuilding rond Den Haag? Dan bent u bij Wollebrand aan het juiste adres! Wij organiseren al jarenlang diverse activiteiten op en rond het water. We hebben ruime ervaring in groepsactiviteiten en hebben hier zelfs onze specialiteit van gemaakt! Terwijl u en uw collega’s zich vermaken staat onze kok hard te werken om de lekkerste gerechten te bereiden. Zo kunnen jullie na een inspannende middag heerlijk tot rust komen in ons sfeervolle restaurant!

Teambuilding Den Haag activiteit

Wollebrand is hét adres voor een gezellige dag teambuilding rond Den Haag. Met één activiteit kunt u uw team al in een hechtere groep veranderen. Op onze kabelskibaan kan iedereen zijn of haar waterski- en wakeboardskills laten zien tijdens een dagje teambuilding rond Den Haag. Liever een rustige activiteit? Stap dan samen met uw collega’s aan boord van onze rondvaartboot. Hier heeft u alle tijd om lekker bij te kletsen en elkaar nóg beter te leren kennen. Meer weten over onze activiteiten voor groepen? Bel ons gerust. Wij geven u graag meer informatie.

Teambuilding Den Haag arrangement

Wij ontzorgen u volledig als u voor uw dagje teambuilding rond Den Haag een compleet arrangement boekt. Het enige wat u hoeft te doen is de activiteiten te kiezen. Help elkaar om overeind te blijven tijdens het waterskiën en wakeboarden en werk samen als team om te winnen met SUP polo of jeu de boules. De teambuilding rond Den Haag en het arrangement wordt afgesloten met gezellige gesprekken en de heerlijke creaties van onze topkok in ons restaurant in Honselersdijk. Bent u benieuwd naar onze prachtige locatie in Zwitserse alpenhut-style? Kom dan gerust eens langs, proef de sfeer van Wollebrand en bespreek alle mogelijkheden voor een teambuildingsdag met onze medewerkers!