Groepenslide1

Teambuilding Delft

De band met uw collega’s wordt ongetwijfeld sterker tijdens een dag teambuilding in Delft en omstreken bij Wollebrand! Ons stijlvolle restaurant aan het water biedt een sfeervolle en gezellige plek om heerlijk te lunchen of dineren. Daarnaast organiseren wij uiteenlopende activiteiten op het land en het water waarmee jullie uitstekend kunnen werken aan jullie teambuilding. Veel teams uit Delft en omgeving zijn u al voorgegaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of boek direct jullie teambuilding dag rond Delft.

Teambuilding Delft arrangement

Wollebrand is hét adres voor een geweldige dag teambuilding rond Delft. Een arrangement is bij ons eenvoudig te boeken. Als u voor deze optie kiest, nemen wij u al het werk uit handen. We regelen niet alleen alle activiteiten, maar zorgen ook voor een smakelijke maaltijd in ons sfeervolle Zwitserse Alpenhut-style restaurant in Honselersdijk. Wilt u meer weten over teambuilding rond Delft of een arrangement voor groepen boeken? Bel dan gerust met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Teambuilding Delft mogelijkheden

Wilt u lekker het water op tijdens uw dagje teambuilding rond Delft? U heeft legio mogelijkheden bij Wollebrand! Maak de tegenstander in tijdens een potje SUP polo (Stand Up Paddling polo) of probeer overeind te blijven tijdens het waterskiën en wakeboarden op onze kabelskibaan. Kiezen jullie liever voor een rustige activiteit? Stap dan aan boord van onze rondvaartboot en klets gezellig bij met uw collega’s. Ook voor wie graag op het droge blijft tijdens teambuilding rond Delft hebben wij diverse mogelijkheden. Kom gerust eens langs om onze prachtige locatie te bekijken en de opties voor een succesvolle dag teambuilden te bespreken!