Restaurant Aan Het Water2

Personeelsuitje Rotterdam

Een gezellig en succesvol personeelsuitje rond Rotterdam regelt u eenvoudig bij Wollebrand! Dankzij ons brede aanbod aan activiteiten is er altijd wel iets dat u en uw collega’s aanspreekt. Of u nu het water op wilt of liever droge voeten houdt, leuk en gezellig zal de dag zeker worden. U bent van harte welkom om onze locatie te bekijken en de sfeer te proeven. Onze deskundige medewerkers geven u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een personeelsuitje in de buurt van Rotterdam.

Personeelsuitje Rotterdam activiteit

Bij Wollebrand bepaalt u zelf hoe lang uw personeelsuitje rond Rotterdam duurt. Zowel losse activiteiten als complete dagprogramma’s behoren bij ons tot de mogelijkheden. Behalve de duur van het uitje bepaalt u ook hoe inspannend de dag wordt. Vliegt u straks over het water tijdens het waterskiën en wakeboarden of pakt u liever de rustigere rondvaartboot om bij te kletsen met uw collega’s? Wat u ook wilt voor uw personeelsuitje rond Rotterdam, de perfecte activiteit vindt u bij Wollebrand!

Personeelsuitje Rotterdam mogelijkheden

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat u voor uw personeelsuitje rond Rotterdam vele mogelijkheden heeft. Naast onze populaire kabelskibaan organiseren wij diverse andere activiteiten op en naast het water. Spreekt een competitieve activiteit jullie aan? Pak dan een supboard en ga de strijd aan tijdens een potje polo. Voor wie liever droge voeten houdt is een gezellig jeu de boules toernooi zeker geschikt. Bel ons gerust als u meer wilt weten over het boeken van een personeelsuitje rond Rotterdam en de mogelijkheden die wij bieden!

Personeelsuitje Rotterdam arrangement

Naast de vele losse activiteiten kunt u voor uw personeelsuitje in Rotterdam ook een compleet arrangement boeken. Bij Wollebrand hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van complete outdoor programma’s voor groepen. In overleg met u worden de activiteiten bepaald. Wat hoe dan ook vaststaat, is dat u zult genieten van de heerlijke creaties van onze topkok tijdens uw personeelsuitje rond Rotterdam. Elke arrangement wordt afgesloten met een smakelijke maaltijd in ons sfeervolle restaurant in Honselersdijk. Meer weten? Bel of kom langs voor een vrijblijvend gesprek!