Restaurant Aan Het Water2

Personeelsuitje Den Haag

Heeft u dit jaar de taak gekregen om een gezellig personeelsuitje rond Den Haag te organiseren? Dan zit u goed bij Wollebrand! Met onze uitdagende activiteiten en de heerlijke creaties van onze topkok wordt het uitje zeker een succes. Hoe de dag er precies uit komt te zien is aan u. Maak gerust een afspraak met onze deskundige collega’s om uw wensen en de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij het organiseren van een succesvol personeelsuitje in de buurt van Den Haag!

Personeelsuitje Den Haag activiteit

U bepaalt helemaal zelf of u tijdens uw personeelsuitje rond Den Haag één activiteit wilt doen, of dat u een compleet programma wenst. Wat u en uw collega’s ook willen, bij Wollebrand zorgen we dat het een geslaagde dag wordt. Trekken jullie bijvoorbeeld de ski’s of wakeboards aan en gaan jullie de kabelskibaan op? Of houden jullie het wat rustiger met een rondvaart op onze boot? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden voor een personeelsuitje rond Den Haag en de activiteiten voor groepen die wij bieden. Bel ze gerust!

Personeelsuitje Den Haag arrangement

Naast losse activiteiten, zoals waterskiën en wakeboarden, is het ook mogelijk om voor uw personeelsuitje rond Den Haag een arrangement te boeken. Wij nemen u al het werk uit handen als u kiest voor ons complete outdoor programma. Uiteraard overleggen we met u welke activiteiten jullie willen doen. Wordt u de winnaar van een potje SUP polo of blijft u met beide benen op de grond en kiest u voor boogschieten en jeu de boules? Welke inspannende activiteiten u ook kiest voor uw personeelsuitje rond Den Haag, het arrangement wordt altijd afgesloten met een heerlijke maaltijd in ons sfeervolle restaurant in Honselersdijk!

Personeelsuitje Den Haag op maat

Omdat ieder team andere wensen heeft, werken we bij Wollebrand niet met vaste programma’s. Wij regelen graag een personeelsuitje rond Den Haag op maat voor u. Om zeker te weten dat u de dag krijgt die u voor ogen hebt, overleggen we altijd wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden wij bieden. Zo zorgen we ervoor dat uw personeelsuitje rond Den Haag op maat een succes wordt waar u en uw collega’s nog lang over zullen napraten. Kom gerust eens langs om onze prachtige locatie te bekijken en, geheel vrijblijvend, de vele mogelijkheden te bespreken.