Restaurant Aan Het Water2

Personeelsfeest Rotterdam

Heeft uw organisatie iets te vieren? Dat kan bij Wollebrand! Ons sfeervolle restaurant biedt voldoende ruimte voor een gezellig personeelsfeest in de buurt van Rotterdam. Wij beschikken over meerdere zalen waar u en al uw medewerkers van een geweldige dag of avond kunnen genieten. De Zwitserse alpenhut-style met hertenkoppen, koeienhuiden en haarden zorgt voor een sfeervolle omgeving. Ziet u dit wel zitten voor uw personeelsfeest rond Rotterdam? Boek dan snel bij Wollebrand!

Personeelsfeest Rotterdam activiteit

Ons restaurant in Honselersdijk staat op een prachtige locatie aan het water. Hierdoor kunt u bij ons niet alleen binnen feest vieren tijdens uw personeelsfeest rond Rotterdam. Ook een activiteit op of naast het water behoort tot de mogelijkheden. Waterskiën en wakeboarden doet u op onze populaire kabelskibaan. Ontspant u liever? Dat kan tijdens een rondvaart met onze boot. Dankzij ons ruime aanbod vindt u voor uw personeelsfeest in Rotterdam altijd een activiteit die de dag compleet maakt!

Personeelsfeest Rotterdam arrangement

Kunt u wel wat hulp gebruiken voor de organisatie van uw personeelsfeest rond Rotterdam? Met een arrangement nemen wij u veel werk uit handen. Bij Wollebrand hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en uitjes voor groepen. Omdat ieder gezelschap anders is, verzorgen wij maatwerk programma’s. In overleg met u stellen we de activiteiten voor uw personeelsfeest rond Rotterdam vast. Met een arrangement bent u altijd verzekerd van een heerlijke maaltijd. Terwijl u en uw medewerkers feest vieren, bereidt onze topkok prachtige en smakelijke creaties voor u. Meer weten over de mogelijkheden die Wollebrand u biedt? Bel gerust of kom langs, bekijk onze locatie en proef de sfeer!