Restaurant Aan Het Water2

Personeelsfeest Den Haag

Heeft u een lustrum of andere leuke gebeurtenis te vieren en wilt u dit doen met een personeelsfeest rond Den Haag? Dat kan bij Wollebrand! Niet ver buiten stad, in het prachtige Westland, vindt u ons restaurant in Zwitserse alpenhut-style. De keien, koeienhuiden, haarden en hertenkoppen zorgen voor een warme, intieme sfeer die zich uitstekend leent voor een knallend festijn. Meer weten over onze mogelijkheden voor een personeelsfeest in de buurt van Den Haag? Bel ons!

Personeelsfeest Den Haag arrangement

Bij Wollebrand kunt u voor uw personeelsfeest rond Den Haag een compleet arrangement boeken. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van activiteiten voor groepen en nemen u veel werk uit handen. Onze deskundige medewerkers stellen het programma vast en regelen alle benodigdheden voor een succesvol feest. Uiteraard overleggen we met u welke activiteiten u wenst voor uw personeelsfeest rond Den Haag. Het arrangement kan onder andere bestaan uit waterskiën en wakeboarden of een rondvaart. Ook activiteiten op het land zijn mogelijk. Laat ons weten wat u wilt en wij gaan voor u aan de slag!

Personeelsfeest Den Haag activiteit

U kunt bij Wollebrand eenvoudig inspanning en ontspanning combineren tijdens uw personeelsfeest rond Den Haag. Naast het gebruik van de kabelskibaan bieden wij vele andere opties. Zo kunt u onder andere de strijd aangaan tijdens een potje SUP polo of jeu de boules. Relaxt bijkletsen met uw collega’s doet u daarna tijdens een smakelijke maaltijd in ons restaurant in Honselersdijk. Kom gerust eens langs om de prachtige locatie van Wollebrand te bekijken. U kunt dan geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw personeelsfeest rond Den Haag en de gewenste activiteiten bespreken.