Groepenslide1

Bedrijfsuitje Rotterdam

Heeft u de taak om een succesvol bedrijfsuitje in Rotterdam of in de omgeving daarvan te organiseren? Dat kan bij Wollebrand! Geniet van de heerlijkste gerechten in ons restaurant na een actieve middag op of naast het water. Wordt het waterskiën, wakeboarden, één van de vele andere activiteiten of zelfs een compleet outdoor programma? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat voor bedrijfsuitje rond Rotterdam u ook wenst, de professionals van Wollebrand regelen het voor u!

Bedrijfsuitje Rotterdam mogelijkheden

Wollebrand is hét adres voor een bedrijfsuitje rond Rotterdam. De mogelijkheden bespreken we graag met u. Dit kan telefonisch, maar u bent u ook van harte welkom om onze sfeervolle locatie te bekijken. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer over onze activiteiten voor groepen. Naast onze kabelskibaan heeft u bij ons vele andere opties op en naast het water. Schiet bijvoorbeeld alle pijlen in de roos bij het boogschieten of maak uw tegenstanders in tijdens een potje SUP polo. Wilt u graag het water op, maar mag het wat minder actief? Dan is onze rondvaart een absolute aanrader. U leest het: voor een bedrijfsuitje in de buurt van Rotterdam heeft u vele mogelijkheden bij Wollebrand!

Bedrijfsuitje Rotterdam arrangement

Bij Wollebrand hebben we niet alleen losse activiteiten voor een bedrijfsuitje rond Rotterdam. Ook een arrangement is mogelijk. Hiermee bent u verzekerd van een gezellige dag met uw collega’s en wordt u bovendien volledig ontzorgd. Onze deskundige medewerkers kijken graag samen met u hoe de dag eruit komt te zien. Wilt u waterskiën en wakeboarden of speelt u liever een potje jeu de boules tijdens uw bedrijfsuitje rond Rotterdam? Met een arrangement bij Wollebrand bepaalt u het helemaal zelf! Wat wel vaststaat, is dat inspanning wordt gevolgd door ontspanning. Die bestaat uit een heerlijke maaltijd van onze topkok. Dat betekent op en top genieten!

U eindigt de dag rustig terwijl u geniet van de prachtige creaties van onze topkok!

Bedrijfsuitje Rotterdam op maat

Denkt u bij Zwitserse alpenhut-style aan een gezellige, warme sfeer? Dat is precies wat u krijgt bij Wollebrand bij een bedrijfsuitje in de buurt van Rotterdam op maat! De keien, haarden, hertengeweien en koeienhuiden geven ons restaurant in Honselersdijk een sfeervolle uitstraling waar u heerlijk kunt lunchen of dineren met uw collega’s. Met leuke activiteiten, een informele sfeer en vlotte service geven we uw bedrijfsuitje rond Rotterdam op maat net dat beetje extra waar nog wekenlang over nagepraat wordt!