Groepenslide1

Bedrijfsuitje Den Haag

Wilt u actief bezig zijn en heerlijk relaxen combineren tijdens uw bedrijfsuitje in Den Haag en omgeving? Dan bent u bij Wollebrand aan het juiste adres! Vlieg met uw collega’s over het water tijdens een wakeboard of waterski sessie en kom daarna tot rust met een lunch of diner in ons sfeervolle restaurant. Bij Wollebrand hebben we vele jaren ervaring met het organiseren van groepsactiviteiten. We helpen ook ú graag bij het samenstellen van het perfecte bedrijfsuitje rond Den Haag!

Bedrijfsuitje Den Haag arrangement

Wilt u het liefst compleet ontzorgd worden met de organisatie voor uw bedrijfsuitje in de buurt van Den Haag? Met een arrangement van Wollebrand gaat dat zeker lukken! Naast losse activiteiten zoals waterskiën en wakeboarden kunnen wij ook een compleet outdoor programma voor u samenstellen. Omdat het om uw bedrijfsuitje rond Den Haag gaat, zijn er verschillende arrangementen mogelijk in overleg. Zo weten we zeker dat de activiteiten aansluiten bij uw wensen. Kom gerust eens langs om onze locatie te bekijken en vrijblijvend de opties te bespreken.

Bedrijfsuitje Den Haag mogelijkheden

Bij Wollebrand heeft u voor uw bedrijfsuitje rond Den Haag vele mogelijkheden. Op het water naast ons restaurant organiseren onze deskundige medewerkers uiteenlopende activiteiten. Behalve een kabelskibaan hebben wij ook ruimte voor een potje sup polo of een mooie rondvaart. Staat u liever met beide benen op de grond? Dan is boogschieten of jeu de boules zeker een aanrader. Combineer de activiteit met een heerlijk verzorgd diner of lunch in ons restaurant in Zwitserse alpenhut-style voor een fantastische afsluiting van de dag. Wilt u meer weten over de organisatie van een bedrijfsuitje rond Den Haag en de mogelijkheden die Wollebrand u biedt? Bel ons dan gerust voor meer informatie.

Bedrijfsuitje Den Haag op maat

Wollebrand is dé plek voor een bedrijfsuitje in de buurt van Den Haag op maat. In ons restaurant in Honselersdijk geniet u met uw collega’s van de smakelijke creaties van onze topkok. De gerechten bestaan uit dagverse ingrediënten en zijn van uitstekende kwaliteit. Mooie wijnen en een warme sfeer maken de maaltijd helemaal af. In een ongedwongen sfeer kunnen groepen heerlijk relaxen. Wij hebben verschillende zalen beschikbaar, zodat ook private dining een optie is. Wat u ook wenst, u regelt het met een bedrijfsuitje rond Den Haag op maat bij Wollebrand!