Restaurant Aan Het Water2

Bedrijfsuitje Delft

Voor een inspannend én ontspannend bedrijfsuitje rond Delft zit u goed bij Wollebrand! In Honselersdijk bieden wij uiteenlopende activiteiten en de heerlijkste lunches en diners aan. Pal naast het water maakt onze topkok de mooiste creaties om u na een actieve middag mee te verwennen. Wat u tijdens uw bedrijfsuitje in Delft en omgeving precies doet, is geheel aan u. Bij Wollebrand maken wij arrangementen op maat, zodat u en uw collega’s een dag krijgen om nooit te vergeten!

Bedrijfsuitje Delft activiteit

Of u en uw collega’s voor het bedrijfsuitje in de buurt van Delft nu één enkele activiteit willen doen, of een complete dag willen vullen, we regelen het bij Wollebrand. Op en naast het water organiseren wij uiteenlopende activiteiten. Van heel inspannend, zoals waterskiën en wakeboarden, tot een rustige rondvaart, het is allemaal mogelijk. Bent u benieuwd naar onze sfeervolle locatie voor uw bedrijfsuitje rod Delft en de activiteiten die wij bieden? Bekijk dan de film over onze kabelskibaan of kom langs om het met eigen ogen te zien en de mogelijkheden te bespreken!

Bedrijfsuitje Delft arrangement

U organiseert zonder zorgen een bedrijfsuitje rond Delft met een arrangement van Wollebrand. Als u kiest voor ons complete outdoor programma regelen wij alle activiteiten en het eten. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u. Vliegt u met uw collega’s op ski’s of wakeboards over het water, of gaat u de strijd met elkaar aan tijdens een potje SUP polo of jeu de boules? Wat u ook kiest, u eindigt de dag altijd met een smakelijke maaltijd in ons sfeervolle restaurant. Zo kunt u heerlijk relaxen en samen lachen om alle mooie momenten van uw bedrijfsuitje rond Delft. Bel voor een arrangement bij Wollebrand gerust met onze deskundige medewerkers. Zij geven u graag meer informatie.

Bedrijfsuitje Delft mogelijkheden

Bij Wollebrand hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van activiteiten voor groepen zoals een bedrijfsuitje rond Delft. De mogelijkheden zijn in de loop van de tijd aanzienlijk uitgebreid. Inmiddels heeft u de keuze uit diverse activiteiten op het water én op het land. Ons restaurant in Honselersdijk biedt met een gezellige alpenhut-style bovendien een sfeervolle omgeving om heerlijk te relaxen. Wilt u meer weten over de organisatie van een bedrijfsuitje in de buurt van Delft en de mogelijkheden bij Wollebrand? Bel dan gerust of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.