Restaurant Vacatures 1

Bedrijfsfeest Rotterdam

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bedrijfsfeest rond Rotterdam? Dan zit u goed bij Wollebrand! Wij hebben jarenlange ervaring in de organisatie van groepsactiviteiten. Onze prachtige locatie in Honselersdijk biedt voldoende ruimte om samen met uw werknemers een geslaagd feest te vieren. Dankzij ons ruime aanbod aan activiteiten op en naast het water bepaalt u helemaal zelf hoe actief of juist relaxt uw bedrijfsfeest in de buurt van Rotterdam wordt. Wat wij u nu al kunnen verklappen, is dat het zeker een gezellige en geslaagde dag gaat worden!

Bedrijfsfeest Rotterdam mogelijkheden

U vindt Wollebrand op een prachtige locatie aan het water. Hierdoor kunnen wij diverse activiteiten organiseren voor uw bedrijfsfeest in Rotterdam. De mogelijkheden gaan van een rondvaartboot en jeu de boules veld tot een kabelskibaan om te waterskiën en wakeboarden. U kunt één activiteit kiezen, maar ook een combinatie maken voor een dagvullend programma. De deskundige medewerkers van Wollebrand geven u graag meer informatie over de organisatie van een bedrijfsfeest rond Rotterdam en de mogelijkheden die wij bieden.

Bedrijfsfeest Rotterdam arrangement

Bij Wollebrand zijn we gespecialiseerd in de organisatie van uitjes en feesten voor groepen. Wilt u volledig ontzorgd worden in de organisatie van uw bedrijfsfeest rond Rotterdam? Boek dan een arrangement en laat onze experts het programma maken. Uiteraard overleggen we met u welke activiteiten u graag wilt toevoegen. Als we uw wensen kennen, gaan we aan de slag om voor uw bedrijfsfeest rond Rotterdam een aantrekkelijk arrangement samen te stellen. Naast activiteiten op en naast het water kan een heerlijke lunch of diner natuurlijk niet ontbreken. Terwijl u geniet van een gezellige dag maakt de topkok van ons restaurant in Honselersdijk de lekkerste gerechten klaar. Kom gerust eens langs om onze prachtige locatie te bekijken, de sfeer te proeven en uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!