Restaurant Aan Het Water2

Bedrijfsfeest Den Haag

Als u iets te vieren heeft, bent u bij Wollebrand aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in groepsactiviteiten en hebben ruime ervaring met de organisatie van bedrijfsfeesten rond Den Haag. Op onze prachtige locatie kunt u niet alleen heerlijk eten, maar ook genieten van sportieve activiteiten op en naast het water. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden stelt u eenvoudig een programma samen dat al uw medewerkers aanspreekt. Bel gerust met onze deskundige medewerkers en bespreek uw wensen voor uw bedrijfsfeest in de buurt van Den Haag!

Bedrijfsfeest Den Haag arrangement

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van uw bedrijfsfeest rond Den Haag? Met een arrangement nemen wij u veel werk uit handen. Bij Wollebrand stellen we een compleet programma samen. Als voorafje kunt u aan boord stappen van onze boot voor een relaxte rondvaart. Voor de hoofdactiviteit heeft u onder andere de keuze uit een kabelskibaan, SUP polo wedstrijdveld en handbogen inclusief pijlen. Na alle actie komt u tot rust tijdens een smakelijke afsluiter in ons sfeervolle restaurant in Honselersdijk. Meer weten over de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest rond Den Haag of direct een arrangement boeken? Neem contact op met de experts van Wollebrand!

Bedrijfsfeest Den Haag mogelijkheden

U begrijpt inmiddels dat wij voor uw bedrijfsfeest rond Den Haag ruime mogelijkheden hebben. Naast een compleet programma kunt u ook voor een losse activiteit kiezen, zoals jeu de boules, waterskiën en wakeboarden. Viert u uw feest liever overdekt met heerlijke hapjes en drankjes binnen handbereik? Ook dat kan! Ons restaurant bestaat uit diverse zalen waar groepen van diverse groottes een geslaagd feest kunnen vieren. Benieuwd naar onze prachtige locatie en wilt u de warme sfeer proeven? Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek over uw bedrijfsfeest rond Den Haag en de mogelijkheden die wij bieden.