Restaurant Vacatures 2

Bedrijfsevenement Rotterdam

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een gezellig uitje plannen voor uw medewerkers? Dan bent u bij Wollebrand aan het juiste adres voor een geslaagd bedrijfsevenement rond Rotterdam! Wij organiseren diverse sportieve en rustigere activiteiten. Daarnaast kunt u heerlijk eten in ons restaurant. De Zwitserse alpenhut-style met keien, koeienhuiden en haarden zorgt voor een warme sfeer waarin u heerlijk kunt bijkletsen met uw collega’s. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement rond Rotterdam? Bel ons dan gerust!

Bedrijfsevenement Rotterdam activiteit

Bij Wollebrand bepaalt u zelf de duur van uw uitje. Wilt u voor uw bedrijfsevenement rond Rotterdam één activiteit boeken of een volledige dag inplannen? Wat u ook wenst, wij regelen het graag voor u. Naast waterskiën en wakeboarden op onze populaire kabelskibaan kunt u onder andere de strijd aangaan tijdens een SUP polo toernooi. Bij Wollebrand hebben we jarenlange ervaring met de organisatie van bedrijfsevenementen rond Rotterdam en activiteiten voor groepen en hebben hier inmiddels onze specialiteit van gemaakt. Kom gerust eens langs, bekijk onze locatie, proef de fijne sfeer en bespreek geheel vrijblijvend uw wensen voor uw evenement.

Bedrijfsevenement Rotterdam arrangement

Wij gunnen iedereen een geweldige dag bij ons. Daarom maken wij onze programma’s geheel op maat. Bij Wollebrand nemen we u veel werk uit handen als u voor uw bedrijfsevenement rond Rotterdam een compleet arrangement boekt. In overleg met u worden de activiteiten vastgesteld. Blijft u op het droge met boogschieten en jeu de boules of stapt u liever aan boord van onze rondvaartboot? Als wij weten wat u precies wilt tijdens uw bedrijfsevenement rond Rotterdam, wordt voor uw arrangement een programma gemaakt. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en u na uw inspanningen een heerlijke maaltijd krijgt voorgeschoteld in ons restaurant in Honselersdijk. Een gezellige en smakelijke afsluiting van een geslaagde dag!