Restaurant Vacatures 2

Bedrijfsevenement Den Haag

Teambuilding, een personeelsfeest of gewoon een gezellig uitje; wat voor bedrijfsevenement rond Den Haag u ook wilt, Wollebrand regelt het! Op onze prachtige locatie aan het water organiseren wij diverse sportieve en rustigere activiteiten voor groepen. Wij hebben hier zelfs onze specialisatie van gemaakt. U bepaalt zelf hoe uw bedrijfsevenement in de buurt van Den Haag er precies uit komt te zien. Bel gerust met onze ervaren medewerkers om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsevenement Den Haag arrangement

Bij Wollebrand verzorgen we uw complete bedrijfsevenement rond Den Haag als u voor een arrangement kiest. Wij organiseren de door u gewenste activiteiten, zoals het gebruik van de kabelskibaan of een gezellig jeu de boules toernooi. Als u voor uw bedrijfsevenement rond Den Haag een arrangement wilt, bent u verzekerd van een heerlijke maaltijd in ons restaurant in Honselersdijk. Onze topkok staat klaar om u de prachtigste en lekkerste creaties voor te schotelen!

Bedrijfsevenement Den Haag op maat

Iedere groep is anders en ieder gezelschap heeft andere wensen. Bij Wollebrand organiseren wij daarom altijd een bedrijfsevenement rond Den Haag op maat. Zo weten we zeker dat het programma volledig aan uw wensen voldoet en u ons terrein met een grote lach op uw gezicht weer verlaat! U heeft bij ons een ruime keuze uit activiteiten voor uw bedrijfsevenement in de buurt van Den Haag op maat. Probeer overeind te blijven tijdens waterskiën en wakeboarden of mik alle pijlen in de roos bij het boogschieten. Geef uw wensen voor uw bedrijfsevenement aan ons door en wij gaan voor u aan de slag!

Bedrijfsevenement Den Haag activiteit

U heeft het waarschijnlijk al gelezen: voor uw bedrijfsevenement rond Den Haag vindt u de juiste activiteit bij Wollebrand! Naast sportieve activiteiten op en naast het water kunt u ook kiezen voor een relaxte dag op onze rondvaartboot. Zo heeft u alle tijd om heerlijk bij te kletsen met uw collega’s en elkaar nóg beter te leren kennen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een bedrijfsevenement rond Den Haag en de activiteiten die wij bieden voor groepen? Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.