Restaurant Vacatures 1

Afdelingsuitje Rotterdam

Wollebrand is hét adres voor een inspannend én ontspannend afdelingsuitje in de buurt van Rotterdam. Op onze prachtige locatie aan het water organiseren wij diverse activiteiten van SUP polo en waterskiën tot jeu de boules en boogschieten. Bijkomen van deze sportieve activiteiten doet u in ons restaurant in Zwitserse alpenhut-style. Hier geniet u van een warme sfeer en de lekkerste gerechten. Kom gerust eens langs om de gezellige locatie te bekijken en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken voor uw afdelingsuitje rond Rotterdam.

Afdelingsuitje Rotterdam arrangement

Wilt u voor uw jaarlijkse afdelingsuitje rond Rotterdam een compleet arrangement boeken? Dat kan bij Wollebrand! Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van outdoor programma’s voor groepen en hebben hier inmiddels onze specialisatie van gemaakt. Als u kiest voor een arrangement, regelen wij alles voor u. We zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt en u van een heerlijke maaltijd kunt genieten in ons restaurant in Honselersdijk. Wilt u meer weten over de organisatie van een afdelingsuitje rond Rotterdam of een arrangement boeken? Bel dan gerust met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag!

Afdelingsuitje Rotterdam op maat

Bij Wollebrand bent u altijd verzekerd van een afdelingsuitje rond Rotterdam op maat. Aangezien iedere groep anders is, stellen wij per gezelschap een programma samen. Zo bepaalt u zelf hoe lang het uitje duurt en hoe intensief het wordt. Gaat u de kabelskibaan op om te waterskiën en wakeboarden of kiest u liever voor een relaxte rondvaart? Wat u ook wenst voor uw afdelingsuitje rond Rotterdam op maat, wij regelen het en zorgen ervoor dat u een gezellige en onvergetelijke dag beleeft!