Groepenslide1

Afdelingsuitje Den Haag

Staat jullie jaarlijkse afdelingsuitje rond Den Haag weer voor de deur? Maak er een succes van met Wollebrand! Wij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van groepsactiviteiten op en naast het water. Na een inspannende middag komt u helemaal tot rust in ons restaurant in Zwitserse alpenhut-style. U bepaalt bij ons zelf hoe uw afdelingsuitje in de buurt van Den Haag eruit komt te zien. Meer weten over onze activiteiten? Bel dan gerust met onze deskundige medewerkers!

Afdelingsuitje Den Haag mogelijkheden

Of u nu een rustig of juist inspannend afdelingsuitje rond Den Haag wenst, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Wollebrand. Uiteraard kunt u gebruikmaken van onze populaire kabelskibaan en over het water vliegen tijdens waterskiën en wakeboarden. Relaxen en gezellig bijkletsen doet u aan boord van onze rondvaartboot tijdens uw afdelingsuitje rond Den Haag. Dankzij de ruime mogelijkheden kunt u bij ons altijd een uitje samenstellen waar u en uw collega’s van genieten en nog lang over zullen napraten!

Afdelingsuitje Den Haag activiteiten

Wilt u tijdens uw afdelingsuitje rond Den Haag meerdere activiteiten combineren? Dat kan! Bij Wollebrand hebben wij complete outdoor programma’s voor groepen. Zo kunt u uw collega’s verslaan tijdens een potje jeu de boules en ze ook op het water uitdagen met SUP polo. Voor uw afdelingsuitje rond Den Haag behoren ook andere activiteiten zoals boogschieten tot de mogelijkheden. Elk arrangement wordt afgesloten met een heerlijke lunch of diner van onze topkok in ons restaurant in Honselersdijk. Klinkt dit aantrekkelijk? Kom dan gerust eens langs om onze sfeervolle locatie te bekijken en vrijblijvend de vele mogelijkheden te bespreken.