Groepenslide1

Actief teamuitje Rotterdam

Is een sportieve dag aan en op het water precies uw idee van een actief teamuitje in de buurt van Rotterdam? Dan bent u bij Wollebrand aan het juiste adres! Ons sfeervolle restaurant in Zwitserse alpenhut-style staat aan een prachtig meer. Hier organiseren wij diverse inspannende en ontspannende activiteiten. U bepaalt bij ons zelf hoe uw dag eruit gaat zien. Wordt het één en al sportiviteit of wisselt u dit af met rustige momenten en tijd voor goede gesprekken? Bel gerust met onze enthousiaste medewerkers als u meer wilt weten over het boeken van een actief teamuitje rond Rotterdam bij Wollebrand.

Actief teamuitje Rotterdam grote groepen

Bij Wollebrand is iedereen welkom om een gezellige dag te beleven. Ook als u een actief teamuitje rond Rotterdam voor grote groepen wilt boeken staan wij voor u klaar. Als u kiest voor een arrangement, stellen wij een compleet outdoor programma samen. Combineer bijvoorbeeld het waterskiën en wakeboarden op onze populaire kabelskibaan met een relaxte rondvaart op onze boot. Zo hoeft u zich geen moment te vervelen tijdens uw actief teamuitje rond Rotterdam. Voor grote groepen kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden.

Actief teamuitje Rotterdam op maat

U heeft bij ons een ruime keuze uit sportieve activiteiten voor een actief teamuitje rond Rotterdam. Op maat gemaakte programma’s zijn bij ons dan ook geen enkel probleem. Sterker nog: het is onze specialiteit! Wij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van groepsactiviteiten en bezorgen ook u graag een onvergetelijke dag. Zij u en uw collega’s competitief ingesteld? Dan is een jeu de boules of SUP polo toernooi echt iets voor jullie. Bijkletsen doet u aan het eind van de dag in ons sfeervolle restaurant in Honselersdijk waar u geniet van de heerlijke creaties van onze topkok. Klinkt dit aantrekkelijk? Kom dan eens langs, proef de sfeer en bespreek vrijblijvend de opties voor een actief teamuitje rond Rotterdam op maat bij Wollebrand!