Groepenslide1

Actief teamuitje Den Haag

Wilt u zich dit jaar van uw sportiefste kant laten zien tijdens het uitje met collega’s? Dat kan! Bij Wollebrand heeft u een ruime keuze aan uitdagende activiteiten voor een actief teamuitje rond Den Haag. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we groepen een geslaagde dag moeten bezorgen. Onze enthousiaste medewerkers staan ook klaar om uw actief teamuitje in de buurt van Den Haag onvergetelijk te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons!

Actief teamuitje Den Haag arrangement

Vindt u één activiteit voldoende of kiest u voor uw actief teamuitje rond Den Haag liever een arrangement? Bij Wollebrand kan het beide. Als u een compleet outdoor programma wenst, gaan wij graag voor u aan de slag. Samen met u kiezen we de activiteiten uit. Blijf bijvoorbeeld op het droge met jeu de boules en boogschieten of stap aan boord van onze rondvaartboot om even tot rust te komen na alle inspanning. Kiest u voor uw actief teamuitje rond Den Haag een compleet arrangement, dan bent u met de prachtige creaties van onze topkok in ons restaurant in Honselersdijk verzekerd van een smakelijke afsluiting.

Actief teamuitje Den Haag op maat

Het organiseren van activiteiten voor groepen is een specialiteit van Wollebrand. Wij maken ook voor uw gezelschap graag een actief teamuitje rond Den Haag op maat. Of u nu uzelf wilt uitdagen op onze kabelskibaan tijdens het waterskiën en wakeboarden of de strijd met uw collega’s wilt aangaan tijdens SUP polo, wij regelen het. Wij begrijpen dat u, voordat u een actief teamuitje rond Den Haag op maat boekt, graag de locatie wilt zien en de sfeer wilt proeven. U bent daarom van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op onze prachtige locatie!