Groepenslide1

Actief bedrijfsuitje Rotterdam

Gaan gezelligheid en sportiviteit bij u en uw collega’s hand in hand? Dan is een actief bedrijfsuitje rond Rotterdam een absolute aanrader! Bij Wollebrand staan we klaar om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Dankzij de ruime keuze aan inspannende én ontspannende activiteiten is er altijd een programma dat perfect past bij jullie wensen. Ons gezellige restaurant biedt de perfecte plek om na alle inspanningen heerlijk tot rust te komen. Zo kunt u op een relaxte manier een onvergetelijk actief bedrijfsuitje rond Rotterdam afsluiten.

Actief bedrijfsuitje Rotterdam mogelijkheden

Boogschieten, jeu de boules, SUP polo of waterskiën en wakeboarden; voor een actief bedrijfsuitje rond Rotterdam zijn de mogelijkheden eindeloos! Op het meer naast ons restaurant vindt u onder andere een populaire kabelskibaan en een wedstrijdveld om de strijd aan te gaan tijdens stand up paddling polo. Ook een rustige rondvaart op onze boot is een optie. Benieuwd naar de locatie en sfeer? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek over uw actief bedrijfsuitje rond Rotterdam en de mogelijkheden die wij bieden!

Actief bedrijfsuitje Rotterdam arrangement

Kunt u niet kiezen tussen alle leuke activiteiten die we aanbieden? Geen nood! Bij Wollebrand boekt u voor uw actief bedrijfsuitje rond Rotterdam eenvoudig een arrangement. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van complete outdoor programma’s voor groepen en nemen ook ú graag het werk uit handen. Voor uw actief bedrijfsuitje rond Rotterdam wordt het arrangement samen met u vastgesteld. Wat zeker niet zal ontbreken, is een smakelijke afsluiting in ons sfeervolle alpenhut-style restaurant in Honselersdijk. Meer weten? Bel dan gerust met onze deskundige medewerkers!