Groepenslide1

Actief bedrijfsuitje Den Haag

Waterskiën, wakeboarden, SUP polo of boogschieten; u heeft bij Wollebrand keuze genoeg voor een actief bedrijfsuitje in de buurt van Den Haag! Op een prachtige locatie aan het water vindt u ons restaurant in Zwitserse alpenhut-style. De keien, koeienhuiden, hertenkoppen en haarden zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Op het naastgelegen meer en op het land organiseren wij uiteenlopende activiteiten die uw actief bedrijfsuitje rond Den Haag onvergetelijk zullen maken!

Actief bedrijfsuitje Den Haag arrangement

Is één sportieve activiteit niet voldoende? Boek dan voor uw actief bedrijfsuitje rond Den Haag een compleet arrangement. Bij Wollebrand zorgen we voor een goed gevuld outdoor programma, zodat u zich geen moment verveelt. Probeer overeind te blijven tijdens het waterskiën en wakeboarden op onze kabelskibaan en maak vervolgens uw collega’s in met SUP polo. Staat u liever met beide benen op de grond? Dan kunnen we voor uw actief bedrijfsuitje rond Den Haag een arrangement samenstellen met activiteiten op het land, zoals boogschieten en jeu de bouless. Welke sporten u ook kiest, u sluit de dag ontspannen af met een heerlijk diner in ons restaurant in Honselersdijk.

Actief bedrijfsuitje Den Haag mogelijkheden

Voor een leuk en gezellig actief bedrijfsuitje rond Den haag heeft u ruime mogelijkheden bij Wollebrand. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van activiteiten voor groepen. Omdat we hier erg veel plezier aan beleven hebben we er inmiddels onze specialiteit van gemaakt. We helpen u en uw collega’s graag als u op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje rond Den Haag. De mogelijkheden bespreken we graag telefonisch met u. Komt u liever langs om de locatie van Wollebrand te bekijken en de sfeer te proeven? Ook dat kan! Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze deskundige medewerkers. Tot snel!