Groepenslide1

Actief bedrijfsfeest Rotterdam

Wilt u een feestje vieren op een sportieve manier? Boek dan bij Wollebrand een actief bedrijfsfeest in de buurt van Rotterdam! Ons restaurant biedt diverse zalen om te genieten van hapjes en drankjes. Daarnaast organiseren wij op het water en op het land diverse inspannende activiteiten om de dag extra speciaal te maken. Wij bekijken graag samen met u hoe we uw actief bedrijfsfeest rond Rotterdam kunnen vormgeven. Bel ons dan ook gerust voor meer informatie.

Actief bedrijfsfeest Rotterdam mogelijkheden

U bepaalt bij Wollebrand helemaal zelf het programma voor uw actief bedrijfsfeest rond Rotterdam. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Bindt u de ski’s of een wakeboard onder om onze kabelskibaan te testen? Of blijft u liever op het droge en schiet u in de roos met pijl en boog? Wat u ook wenst, het kan bij Wollebrand. Sportieve activiteiten, zoals waterskiën en wakeboarden, zijn tijdens een compleet outdoor programma prima af te wisselen met een relaxte rondvaart. Kom gerust eens langs om onze prachtige locatie te bekijken en voor uw actief bedrijfsfeest rond Rotterdam de mogelijkheden te bespreken.

Actief bedrijfsfeest Rotterdam op maat

Ieder gezelschap is anders en heeft verschillende wensen. Precies daarom maken we bij Wollebrand voor iedereen een actief bedrijfsfeest rond Rotterdam op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten voor groepen en helpen ook ú graag bij het samenstellen van een onvergetelijke dag. Een lunch of diner in ons sfeervolle restaurant in Honselersdijk wisselt u eenvoudig af met een titanenstrijd op het jeu de boules of SUP polo wedstrijdveld. Wij bespreken graag samen met u alle mogelijkheden voor een actief bedrijfsfeest rond Rotterdam op maat!