Groepenslide1

Actief bedrijfsfeest Den Haag

Heeft u iets te vieren, maar trekt een avondje hangen aan statafels met hapjes en drankjes u niet zo? Breng dan wat extra leven in de brouwerij met een actief bedrijfsfeest in de buurt van Den Haag! Bij Wollebrand zijn we gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten en arrangementen voor groepen. Dankzij ons ruime aanbod aan activiteiten op het land en op het water kunt u een actief bedrijfsfeest rond Den Haag samenstellen dat al uw werknemers aanspreekt. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden!

Actief bedrijfsfeest Den Haag op maat

We gunnen iedereen een gezellige en onvergetelijke dag bij Wollebrand. Daarom maken wij voor elk actief bedrijfsfeest rond Den Haag een programma op maat. Of u nu één enkele activiteit wilt doen of een compleet outdoor programma wenst, wij helpen u graag. Op onze kabelskibaan kunt u waterskiën en wakeboarden. Gaat u liever de strijd met elkaar aan? Kies dan voor een SUP polo of jeu de boules toernooi. Kom gerust eens langs om onze locatie te bekijken en uw wensen voor een actief bedrijfsfeest rond Den Haag op maat te bespreken.

Actief bedrijfsfeest Den Haag mogelijkheden

Bij Wollebrand zijn groepen van harte welkom om een gezellige dag te beleven waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij bieden voor een actief bedrijfsfeest rond Den Haag diverse mogelijkheden. Combineer bijvoorbeeld de actie van waterskiën met een relaxte rondvaart over het meer en sluit de dag af in ons gezellige restaurant in Honselersdijk. Heeft u vragen over het boeken van een actief bedrijfsfeest rond Den Haag of de mogelijkheden bij Wollebrand? Bel gerust!