GENIET SAMEN !

 

~ KERSTMENU ~

25 december & 26 december

Ontvangst met een feestelijk glas prosecco
***
Amuse
***
Beef tataki
wakame, yuzu-dressing, knoflook-crisp, sesam-mayonaise, bosui
of
Gebakken gamba’s
romige saus, knoflook, Spaanse peper, lente-ui, geroosterd brood
of
Carpaccio van rode biet
biologische geitenkaas, gekarameliseerde
walnoten, schuim van rode biet, Granny Smith appel
***
Kruidige wildbouillon
***
Frisse scroppino
citroensorbetijs, prosecco, wodka, limoen

***
Getrancheerde ossenhaas
mousseline van aardappel & pastinaak
gegrilde groenten, truffeljus
of

Gebakken kabeljauw
zuurkoolstampot, beurre blanc van grove mosterd,
krokantje van Parmaham
of
Fettuccine
Pasta met bospaddenstoelen, truffel, knoflook, rucola
***
Petit grand dessert
Soes met vanille roomijs en chocoladesaus
Mango sorbet-ijs, schuim van pina colada, gemarineerd tropisch fruit, krokante kokos
Crème brûlée van koffie
of
Kaasplankje
selectie van binnen- en buitenlandse kazen
huisgemaakt kletzenbrood, vijgenchutney, gedroogde abriozen

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

€ 59,50 p.p.

 

U kunt alvast een reservering plaatsen.

Dinsdag 08 december vindt er weer een persconferentie plaats.
Hopelijk horen we dan wanneer we u weer daadwerkerlijk mogen ontvangen.

Reserveren bij voorkeur via info@wollebrand.nl